2014-11-11 11:17:24• hírek • Szatmár.ro, Gandul.info

Választási bombát robbantott a Gandul.info

A portál Mircea Govor Szatmár Megyei PSD elnök párttársaihoz intézett beszédét közölte hanganyag formájában.

A vártnál rosszabbul szerepelt a PSD jelöltje a november 2-án megtartott államelnöki választásokon, emiatt pedig komoly fejmosást kapott a Szatmár Megyei PSD. Valószínűleg emiatt került sor egy megbeszélésre a párt vezetése, illetve a polgármestereik, intézményvezetőik részvételével, amelyen Mircea Govor megyei pártelnök, a Szatmár Megyei Tanács alelnöke meglehetősen kemény szavakkal illette párttársait, és szólította fel őket, hogy tegyenek meg mindent Ponta győzelme érdekében. Ellenkező esetben elveszíthetik tisztségüket és minden támogatottságukat a párt részéről.

A hangfelvételt - amelyet valószínűleg az egyik gyűlésen résztvevő rögzített - a Gandul.info portál hozta nyilvánosságra.

A felvételen azt is hallhatjuk, hogy Govor megegyezett az ortodox pópákkal, hogy azok Ponta támogatására buzdítsák a híveket a misén - amelyen részt vesz egy-egy pártaktivista is, és majd jelenteni fog, hogy a pópa tartotta-e a szavát vagy sem. A tervek szerint aktivistákat vetnek majd be a szavazás napján is, hogy azok voksolás előtt még egyszer álljanak szóba az emberekkel.

A teljes hanganyag az alábbi videóban hallgatható meg. Ebből az is kiderül, amit sokan nyílt titokként kezeltek: Govor és Dorel Coica között komoly párton belüli ellentét van.

Mircea Govor a Gandul.infonak azt nyilatkozta, hogy ilyen gyűlésre nem került sor a közelmúltban, és a hanganyag pedig hamisítvány. A portál viszont megkérdezte Claudiu Mondici főtanfelügyelőt is, aki megerősítette, hogy volt egy ilyen találkozójuk a megyei pártelnökkel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: